NRF става нов партньор в конкурса за млади автомонтьори

Европейското състезание за ученици от технически и професионални автомобилни училища Young Car Mechanic вече може с гордост да обяви нов партньор!


Европейското състезание за ученици от технически и професионални автомобилни училища, Young Car Mechanic, вече може с гордост да обяви нов партньор! Към групата се присъединява и NRF, водещ производител и доставчик на решения за охладителни системи.

Тази година бе отбелязано седмото издание на състезанието, организирано от Inter Cars. В състезанието участват ученици от автомобилни училища, които представляват бъдещето на индустрията и скоро ще оформят нейния пейзаж.

Чрез конкурентните предизвикателства Inter Cars SA Capital Group изгражда положителен имидж на професията на автомобилния механик в обществото, улеснявайки обмена на опит между ученици и преподаватели от различни краища на Европа и откривайки млади таланти в областта на механиката и мехатрониката . Победителят във всеки национален кръг на Young Car Mechanic  получава право на участие в големия международен финал.

Вече се включиха значителен брой партньори – в това число Bosch, Continental, Elring, Febi, Mann-Filter, Meyle, Schaeffler, Shell, Valeo, Varta и ZF Aftermarket.

Сега NRF се присъединява към тях — марка, предлагаща над 11 000 резервни части, предназначени за системи за охлаждане на двигатели и климатични системи.

- Винаги сме вървели редом с тези с ясна визия. Фокусирали сме се върху силни и стабилни партньори, с които да създаваме най-добрите проекти. Партньорството между Inter Cars и NRF е знак за изграждане на още по-трайно сътрудничество, а проектът Young Car Mechanic е идеалната платформа за това – казва Армандс Умбраско, мениджър на конкурса Young Car Mechanic.

- Inter Cars си сътрудничи с най-добрите марки в индустрията за резервни части. В продължение на почти три десетилетия тя работи ръка за ръка с млади механици, показващи огромен потенциал. Нашата партньорска подкрепа в състезанието Young Car Mechanic показва, че споделяме едни и същи ценности и подчертаваме важността на образователния процес за младите механици-ентусиасти, заявява Łukasz Piątek, директор продажби в NRF.