ОРГАНИЗАТОРИ НА СЪСТЕЗАНИЕТО

МЕЖДУНАРОДНИ ПАРТНЬОРИ

МЕСТНИ ПАРТНЬОРИ

Винаги сме следвали това с ясна визия, виждайки светлината в края на тунела.

Най-добрите и полезни неща се раждат със силни и стабилни партньори.

Големите марки създават по-добро и ефективно бъдеще на автомобилния свят.

ПАРТНЬОРИ НА ПРОЕКТА

Повече от 30 години ИНТЕР КАРС работи с най-добрите марки производители на резервни части. Над три десетилетия вървим ръка за ръка с вас, млади механици с висок потенциал.

Знаем, че вие сте бъдещето на авторемонтната индустрия. Вие я движите напред. Европейската конкуренция изисква партньори, които познават много добре тази индустрия и които знаят как да ви помогнат да станете най-добрите професионалисти.
ОРГАНИЗАТОРИ НА СЪСТЕЗАНИЕТО

ИНТЕР КАРС

Интер Карс е един от най-големите доставчици на авточасти в Централна и Източна Европа. Нашето продуктово портфолио е много обширно. Освен внос и дистрибуция на резервни части за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили, ние предлагаме и оборудване и обзавеждане за автосервизи, резервни части за мотоциклети, селскостопанска техника, специални тунинг продукти, аксесоари и спомагателни продукти за автомобили. Ние предлагаме продукти от около 500 добре известни марки и производители, които държат на качеството и ефективността на всеки свой продукт.

ОРГАНИЗАТОРИ НА СЪСТЕЗАНИЕТО

ЕРАЗЪМ+

Еразъм + е програма на ЕС, за подпомагане на дейности, насочени към образованието, професионалната подготовка, младежта и спорта през периода 2014 - 2020 г. Програмата позволява на ученици от техникуми, учители, младежки асистенти и доброволци да подобрят своите знания, умения и пригодност за работа. Програмата подпомага организации, които участват в подготовката на проекти да споделят иновации в областта на образованието, професионалната подготовка и младежта в рамките на партньорства. Еразъм + е отворен за широк спектър от организации в областта на образованието, професионалната подготовка, спорта и младежта.

МЕЖДУНАРОДНИ ПАРТНЬОРИ

ZF aftermarket

ZF Aftermarket е глобален доставчик на оригинални части в автомобилния вторичен пазар и едно от подразделенията на глобалния технологичен концерн ZF Friedrichshafen AG, който предоставя решения за всички видове автомобили и за промишлеността, като по този начин подпомага развитието на мобилността от следващо поколение. ZF Aftermarket предлага:
• кормилни и окачващи елементи, както и гумено-метални елементи от LEMFÖRDER,
• амортисьори, пружини, съединители и двумасови джанти SACHS,
• кормилни, окачващи и спирачни части TRW,
• както и компоненти от марката ZF като части за скоростни кутии и комплекти за смяна на масло.
Повече информация за компанията, продуктите, услугите и програмата за лоялност: https://aftermarket.zf.com/go/en/; http://www.zf.com

МЕЖДУНАРОДНИ ПАРТНЬОРИ

BOSCH

Продуктите и услугите на Bosch са предназначени да очароват и подобрят качеството на живот, като предоставят иновативни и полезни решения. През цялата си история на българския пазар Bosch успя да изгради позицията на значим производител и инвеститор. Техните продукти за автомобилни технологии са навлезли успешно както в нашите автомобили, така и в бензиностанции и промишлени предприятия. Широко портфолио от резервни части, сервизно и диагностично оборудване, обучения и сервизна концепция.

МЕЖДУНАРОДНИ ПАРТНЬОРИ

Castrol

Топ производител, дистрибутор и търговец на първокласни масла, смазки и свързани услуги. Castrol в световен мащаб предлага продукти за автомобилния, водния и въздушния транспорт, за минната и производствената индустрия. Всяка година Castrol представя стотици нови продукти.
Кастрол.

МЕЖДУНАРОДНИ ПАРТНЬОРИ

CONTINENTAL

Continental е вашият партньор за глобални решения и услуги за следпродажбено обслужване. Нашата амбиция като глобална технологична група и един от водещите автомобилни доставчици и производители на гуми е винаги да предлагаме най-доброто решение за нуждите на нашите клиенти с широкообхватното портфолио, правилната технология, най-високото качество, осигурено от оригинален производител на оборудване и с услугите, които осигуряват реална добавена стойност.
Обхватът на услугите и продуктовото портфолио на ContiTech Power Transmission Group:
·Ремъчно задвижване и компоненти на двигателя: OE качеството на нашите компоненти с ремъчно задвижване е първият избор за професионалистите по целия свят. Компоненти на двигателя с обещанието за качество на Continental. ·
· Инструменти: Подходящи измервателни и монтажни инструменти за всички продукти улесняват Вашата работа.
· Услуги за сервизите: 5-годишна гаранция, сервизни видеоклипове „Watch and Work“, Продуктов информационен център ( PIC – Product Information Center), Технически обучения и поддръжка чрез техническа гореща линия.

МЕЖДУНАРОДНИ ПАРТНЬОРИ

ELRING

Идеалният доставчик за професионален ремонт на двигателя. Elring предлага обширно портфолио от уплътнения и гарнитури, части, необходими за ремонта и уплътняващи материали, отговарящи на всички изисквания на пазара. Elring разработва и произвежда компоненти за двигатели, трансмисии, изпускателни системи и алтернативни задвижващи технологии за повечето производители на автомобили и двигатели. Иновациите и професионалните умения в областта на оригиналното оборудване са основата за високо ниво на популярност и успех на световния пазар на резервни части. "Elring - Das Original" - това е търговската марка с високо качество, безопасност, обслужване, наличност и надеждност.

МЕЖДУНАРОДНИ ПАРТНЬОРИ

FEBI

Гамата продукти включва над 40 000 резервни части, позволяващи професионален ремонт на широка гама от популярни марки и модели леки автомобили, камиони, автобуси, ремаркета, полуремаркета и фургони.
Марката е специализирана в продукти по окачването и управлението, гумено-метални части и електрически компоненти за леки и товарни автомобили.

Приоритет за febi е предоставяне на най-високо качество и обслужване на клиентите. Компанията е едновременно доставчик и производител, поради което съответните стандарти за качество на febi последователно се прилагат за всички части и услуги, а febi предлага само качествени продукти съответстващо на оригиналното качество. Гаранцията ни, не е свързана само с обширната ни система за управление на качеството, но и опитът ни в областта на производството на широка гама компоненти.

За да подчертае високите стандарти за качество на своите продукти, febi предоставя 3-годишна производствена гаранция за всички свои резервни части. Febi Bilstein е част от Bilstein Group, който е международно представен и продуктите му са достъпни на всички пазари. Fedinand Bilstein присъства в над 70 държави благодарение на собствените си дъщерни дружества или на внимателно подбраните си партньори.

МЕЖДУНАРОДНИ ПАРТНЬОРИ

Filtron

В Централна и Източна Европа FILTRON е най-често избираната марка автомобилни филтри . Високото качество се гарантира от OE компетентността на собственика на марката, MANN + HUMMEL Group, който от десетилетия произвежда оригинални филтри за най-големите автомобилни компании. Гамата FILTRON съдържа повече от 2700 продукта и обхваща 97% от европейския пазар на леки автомобили. Хиляди механици в цяла Европа избират филтри FILTRON и оценяват решения като полезния каталог, инструкциите за монтаж (на видео и в отпечатан вариант), четливата опаковка и лесната за запомняне система за номериране. Филтрите FILTRON улесняват работата!

МЕЖДУНАРОДНИ ПАРТНЬОРИ

MEYLE

От създаването на компанията през 1958 г. се случи много: Превърнахме се от износител в производител със собствени производствени мощности и собствена марка MEYLE. Части от MEYLE могат да бъдат намерени в автосервизи по целия свят - в 120 страни на всички континенти. Ние нарастваме непрекъснато в продължение на 60 години: инициативата на един човек се превърна в средно голяма компания с персонал от близо 500 души само в централата в Хамбург.
Автомобилната индустрия и темата за електрическите превозни средства съпътстват основателя на компанията от детството му: Още преди повече от 100 години дядо му Карл Луис Гартнер се е занимавал с електрически задвижвания за карети и е правел превозни средства. Като страстен състезателен пилот в Южна Америка, самият Вулф Гартнер се сблъсква с предизвикателството да намери висококачествени автомобилни резервни части за своята състезателна кола - в крайна сметка ги набавя от Германия и по този начин поставя основата за експортна търговия.
Експортът е последван от придобиването на марката MEYLE през 1995 г. и няколко години по-късно - от откриването на собствените производствени мощности на компанията, в които и до днес се произвеждат елементи от кормилното управление, окачването и гумено-метални части.

МЕЖДУНАРОДНИ ПАРТНЬОРИ

SCHAEFFLER

Schaeffler е световен производител и търговец на резервни части и ремонтни решения с OEM качество. Под марките LuK, INA и FAG той предлага системи за съединител, части за двигателя и трансмисията както и елементи от ходовата част. Всички компоненти са оптимално настроени един за друг и позволяват бърза и професионална подмяна. Освен това под своята марка REPXPERT компанията разработва цялостни услуги за автосервизи като практически семинари и обучения, специално сервизно оборудване както и експертен уебсайт с информация за продукти и услуги и ръководства за монтаж.

МЕЖДУНАРОДНИ ПАРТНЬОРИ

MANN+HUMMEL

MANN-FILTER- първокласната марка филтри за автомобилното следпродажбено обслужване предлага иновативни решения, съобразени с новите предизвикателни изисквания пред филтрирането. Независимо дали като оригинално оборудване или в жълто-зелена кутия, независимо дали е за леки, товарни автомобили, или Off road- навсякъде по света се доверяват на оригиналните продукти на MANN-FILTER с ОЕ качество. Винаги избирайте Original MANN-FILTER със 100% OE качество.

МЕЖДУНАРОДНИ ПАРТНЬОРИ

Motoremo

Moto Remo са експертите в областта на турбокомпресорите и въздушните компресори.
Компанията, работеща от 1993 г., е лидер на пазара в ремонта и продажбата на нови турбокомпресори и въздушни компресори.
Богатият професионален опит, дългогодишната практика и сервизното оборудване, съответстващо на дейността на компанията, доведоха до предоставяне на престижна оторизация за обслужване и дистрибуция на водещите световни производители на турбокомпресори: Garrett, BorgWarner Turbo Systems, Mitsubishi Turbochargers и IHI Turbochargers.
Moto Remo не само предоставя на клиентите очакваните висококачествени продукти и услуги, но също така споделя своите практически знания и богат опит, натрупан през годините. Чрез редица публикации в специализираната преса, подробни инструкции за монтаж и диагностика, до техническа експертиза за причините за възникнали повреди.
Moto Remo също така е част от елитната група компании, предлагащи турбокомпресори за автомобилен спорт, като Garrett Performance Distributor и BorgWarner Performance Distributor.

МЕЖДУНАРОДНИ ПАРТНЬОРИ

Valeo

Valeo Service, част от Valeo Group, е автомобилен специалист по следпродажбено обслужване в цял свят. Ангажиментът на Valeo Service е да се грижи за вас и превозните средства на вашите клиенти (леки автомобили и индустриални превозни средства) дълго след като те напуснат производствената линия.
Valeo Service предоставя пълен набор от услуги, оригинални резервни части (OES) и резервни части и аксесоари към независимия вторичен пазар (IAM). Продуктовото портфолио включва: предавателни системи, климатизация, системи за стъклопочистване, осветление, охлаждане и вентилация, електрически системи.

МЕСТНИ ПАРТНЬОРИ

DENSO

Винаги, когато е необходима резервна част за автомобила, е важно да изберете марка, на която можете да се доверите. Специализираният отдел за пазарни и индустриални решения на DENSO EUROPE B.V. е един от най-уважаваните доставчици на автомобилни части за пазара на резервни части в Европа.
Нашите партньори и клиенти дистрибутори, търговци на едро и автосервизи могат да избират от широка гама от OE качество DENSO, много от които включват уникални технологии и приложения. Асортимента от предложение включва програми от авточасти за охлаждане на двигателя, компоненти за климатизация, филтри купе, запалителни свещи, подгревни свещи, чистачки, стартери и алтернатори, ламбдасензори и дизелови компоненти. Ние също прилагаме познанията си за технологията на автомобилната електроника в редица не-автомобилни индустриални решения, включително Robotics, MovinCool® Spot Cooling агрегати и индивидуални решения за климатизация на автобуси
Нашата цел е да координираме продажбите на тези програми на местно място, когато това е възможно, и нашата разрастваща се европейска мрежа от национални офиси за продажби на пазара включва Германия, Обединеното кралство, Чехия и Русия.
Предоставяйки избор, качество и наличност, ще намерите подходящата част за всяко приложение от DENSO Aftermarket.
За повече информация, моля посетете:www.denso-am.eu

Facebook