ОРГАНИЗАТОРИ НА СЪСТЕЗАНИЕТО

МЕЖДУНАРОДНИ ПАРТНЬОРИ

МЕСТНИ ПАРТНЬОРИ

Винаги сме следвали това с ясна визия, виждайки светлината в края на тунела.

Най-добрите и полезни неща се раждат със силни и стабилни партньори.

Големите марки създават по-добро и ефективно бъдеще на автомобилния свят.

ПАРТНЬОРИ НА ПРОЕКТА

Повече от 30 години ИНТЕР КАРС работи с най-добрите марки производители на резервни части. Над три десетилетия вървим ръка за ръка с вас, млади механици с висок потенциал.

Знаем, че вие сте бъдещето на авторемонтната индустрия. Вие я движите напред. Европейската конкуренция изисква партньори, които познават много добре тази индустрия и които знаят как да ви помогнат да станете най-добрите професионалисти.
ОРГАНИЗАТОРИ НА СЪСТЕЗАНИЕТО

ИНТЕР КАРС

Интер Карс е един от най-големите доставчици на авточасти в Централна и Източна Европа. Нашето продуктово портфолио е много обширно. Освен внос и дистрибуция на резервни части за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили, ние предлагаме и оборудване и обзавеждане за автосервизи, резервни части за мотоциклети, селскостопанска техника, специални тунинг продукти, аксесоари и спомагателни продукти за автомобили. Ние предлагаме продукти от около 500 добре известни марки и производители, които държат на качеството и ефективността на всеки свой продукт.

МЕЖДУНАРОДНИ ПАРТНЬОРИ

ZF aftermarket

ZF Aftermarket е глобален доставчик на оригинални части в автомобилния вторичен пазар и едно от подразделенията на глобалния технологичен концерн ZF Friedrichshafen AG, който предоставя решения за всички видове автомобили и за промишлеността, като по този начин подпомага развитието на мобилността от следващо поколение. ZF Aftermarket предлага:
• кормилни и окачващи елементи, както и гумено-метални елементи от LEMFÖRDER,
• амортисьори, пружини, съединители и двумасови джанти SACHS,
• кормилни, окачващи и спирачни части TRW,
• както и компоненти от марката ZF като части за скоростни кутии и комплекти за смяна на масло.
Повече информация за компанията, продуктите, услугите и програмата за лоялност: https://aftermarket.zf.com/go/en/; http://www.zf.com

МЕЖДУНАРОДНИ ПАРТНЬОРИ

BOSCH

Продуктите и услугите на Bosch са предназначени да очароват и подобрят качеството на живот, като предоставят иновативни и полезни решения. През цялата си история на българския пазар Bosch успя да изгради позицията на значим производител и инвеститор. Техните продукти за автомобилни технологии са навлезли успешно както в нашите автомобили, така и в бензиностанции и промишлени предприятия. Широко портфолио от резервни части, сервизно и диагностично оборудване, обучения и сервизна концепция.

МЕЖДУНАРОДНИ ПАРТНЬОРИ

CONTINENTAL

Continental е вашият партньор за глобални решения и услуги за следпродажбено обслужване. Нашата амбиция като глобална технологична група и един от водещите автомобилни доставчици и производители на гуми е винаги да предлагаме най-доброто решение за нуждите на нашите клиенти с широкообхватното портфолио, правилната технология, най-високото качество, осигурено от оригинален производител на оборудване и с услугите, които осигуряват реална добавена стойност.
Обхватът на услугите и продуктовото портфолио на ContiTech Power Transmission Group:
·Ремъчно задвижване и компоненти на двигателя: OE качеството на нашите компоненти с ремъчно задвижване е първият избор за професионалистите по целия свят. Компоненти на двигателя с обещанието за качество на Continental. ·
· Инструменти: Подходящи измервателни и монтажни инструменти за всички продукти улесняват Вашата работа.
· Услуги за сервизите: 5-годишна гаранция, сервизни видеоклипове „Watch and Work“, Продуктов информационен център ( PIC – Product Information Center), Технически обучения и поддръжка чрез техническа гореща линия.

МЕЖДУНАРОДНИ ПАРТНЬОРИ

ELRING

Идеалният доставчик за професионален ремонт на двигателя. Elring предлага обширно портфолио от уплътнения и гарнитури, части, необходими за ремонта и уплътняващи материали, отговарящи на всички изисквания на пазара. Elring разработва и произвежда компоненти за двигатели, трансмисии, изпускателни системи и алтернативни задвижващи технологии за повечето производители на автомобили и двигатели. Иновациите и професионалните умения в областта на оригиналното оборудване са основата за високо ниво на популярност и успех на световния пазар на резервни части. "Elring - Das Original" - това е търговската марка с високо качество, безопасност, обслужване, наличност и надеждност.

МЕЖДУНАРОДНИ ПАРТНЬОРИ

FEBI

Гамата продукти включва над 40 000 резервни части, позволяващи професионален ремонт на широка гама от популярни марки и модели леки автомобили, камиони, автобуси, ремаркета, полуремаркета и фургони.
Марката е специализирана в продукти по окачването и управлението, гумено-метални части и електрически компоненти за леки и товарни автомобили.

Приоритет за febi е предоставяне на най-високо качество и обслужване на клиентите. Компанията е едновременно доставчик и производител, поради което съответните стандарти за качество на febi последователно се прилагат за всички части и услуги, а febi предлага само качествени продукти съответстващо на оригиналното качество. Гаранцията ни, не е свързана само с обширната ни система за управление на качеството, но и опитът ни в областта на производството на широка гама компоненти.

За да подчертае високите стандарти за качество на своите продукти, febi предоставя 3-годишна производствена гаранция за всички свои резервни части. Febi Bilstein е част от Bilstein Group, който е международно представен и продуктите му са достъпни на всички пазари. Fedinand Bilstein присъства в над 70 държави благодарение на собствените си дъщерни дружества или на внимателно подбраните си партньори.

МЕЖДУНАРОДНИ ПАРТНЬОРИ

MEYLE

От създаването на компанията през 1958 г. се случи много: Превърнахме се от износител в производител със собствени производствени мощности и собствена марка MEYLE. Части от MEYLE могат да бъдат намерени в автосервизи по целия свят - в 120 страни на всички континенти. Ние нарастваме непрекъснато в продължение на 60 години: инициативата на един човек се превърна в средно голяма компания с персонал от близо 500 души само в централата в Хамбург.
Автомобилната индустрия и темата за електрическите превозни средства съпътстват основателя на компанията от детството му: Още преди повече от 100 години дядо му Карл Луис Гартнер се е занимавал с електрически задвижвания за карети и е правел превозни средства. Като страстен състезателен пилот в Южна Америка, самият Вулф Гартнер се сблъсква с предизвикателството да намери висококачествени автомобилни резервни части за своята състезателна кола - в крайна сметка ги набавя от Германия и по този начин поставя основата за експортна търговия.
Експортът е последван от придобиването на марката MEYLE през 1995 г. и няколко години по-късно - от откриването на собствените производствени мощности на компанията, в които и до днес се произвеждат елементи от кормилното управление, окачването и гумено-метални части.

МЕЖДУНАРОДНИ ПАРТНЬОРИ

SCHAEFFLER

Schaeffler е световен производител и търговец на резервни части и ремонтни решения с OEM качество. Под марките LuK, INA и FAG той предлага системи за съединител, части за двигателя и трансмисията както и елементи от ходовата част. Всички компоненти са оптимално настроени един за друг и позволяват бърза и професионална подмяна. Освен това под своята марка REPXPERT компанията разработва цялостни услуги за автосервизи като практически семинари и обучения, специално сервизно оборудване както и експертен уебсайт с информация за продукти и услуги и ръководства за монтаж.

МЕЖДУНАРОДНИ ПАРТНЬОРИ

MANN+HUMMEL

MANN-FILTER- първокласната марка филтри за автомобилното следпродажбено обслужване предлага иновативни решения, съобразени с новите предизвикателни изисквания пред филтрирането. Независимо дали като оригинално оборудване или в жълто-зелена кутия, независимо дали е за леки, товарни автомобили, или Off road- навсякъде по света се доверяват на оригиналните продукти на MANN-FILTER с ОЕ качество. Винаги избирайте Original MANN-FILTER със 100% OE качество.

МЕЖДУНАРОДНИ ПАРТНЬОРИ

Valeo

Valeo Service, част от Valeo Group, е автомобилен специалист по следпродажбено обслужване в цял свят. Ангажиментът на Valeo Service е да се грижи за вас и превозните средства на вашите клиенти (леки автомобили и индустриални превозни средства) дълго след като те напуснат производствената линия.
Valeo Service предоставя пълен набор от услуги, оригинални резервни части (OES) и резервни части и аксесоари към независимия вторичен пазар (IAM). Продуктовото портфолио включва: предавателни системи, климатизация, системи за стъклопочистване, осветление, охлаждане и вентилация, електрически системи.

МЕЖДУНАРОДНИ ПАРТНЬОРИ

SHELL

Shell is an international energy company with expertise in the exploration, production, refining and marketing of oil and natural gas, and the manufacturing and marketing of chemicals. We use advanced technologies and take an innovative approach to help build a sustainable energy future. We also invest in power, including from low-carbon sources such as wind and solar; and new fuels for transport, such as advanced biofuels and hydrogen. Shell has a world-class lubricants supply chain comprising 32 Blending Plants, four Base oil plants, ten grease plants and six GTL Base oil storage hubs. Our brands such as Helix, Rimula, Rotella, Pennzoil, Spirax, Tellus, Omala and Gadus are the most preferred brands in their segments by our customers. Shell has over 300 scientists and engineers working in specialized technical centres for lubricants in the USA, China, Germany, India and Japan, dedicated to research and development into lubricants and oils. Shell Lubricants, as a number one global lubricant supplier, is delivering market-leading lubricants to consumers in over 100 countries and brings world-class technological insights to its products, offering you the best formulations for your vehicle. Shell Lubricants retains its status as the leading global supplier of finished lubricants for a 16th consecutive year, according to the 20th edition of Kline & Company’s report Global Lubricants: Market Analysis and Assessment 2021. Shell Helix Ultra with PurePlus Technology is the only motor oil used by Scuderia Ferrari, BMW Motorsport and Hyundai Motorsport in the race series referenced.

МЕЖДУНАРОДНИ ПАРТНЬОРИ

VARTA

Clarios – owner of VARTA brand - the world’s largest manufacturer of automotive batteries and one of the world’s leading global suppliers of OE parts. Clarios offers a wide range of high-quality lead acid and lithium-ion batteries to support the needs of all vehicle types. 7 out of 10 newly manufactured vehicles with start-stop systems equipped with AGM are fitted with VARTA.
VARTA brand batteries are installed in millions of cars and trucks, motorcycles and caravans. Each battery is the result of hard work and years of experience of engineers.
They are purpose-built for the highest performance, thanks to the patented PowerFrame® grid technology and more than 100 process and product parameters measured during the production process.

These car manufacturers fit VARTA:
Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Ferrari, Fiat Ford, GMC,Honda, Hyundai, Jaguar, Kia, Lamborghini, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, Nissan, Opel Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Škoda, Vauxhall, Volkswagen, Volvo

МЕСТНИ ПАРТНЬОРИ

DENSO

Винаги, когато е необходима резервна част за автомобила, е важно да изберете марка, на която можете да се доверите. Специализираният отдел за пазарни и индустриални решения на DENSO EUROPE B.V. е един от най-уважаваните доставчици на автомобилни части за пазара на резервни части в Европа.
Нашите партньори и клиенти дистрибутори, търговци на едро и автосервизи могат да избират от широка гама от OE качество DENSO, много от които включват уникални технологии и приложения. Асортимента от предложение включва програми от авточасти за охлаждане на двигателя, компоненти за климатизация, филтри купе, запалителни свещи, подгревни свещи, чистачки, стартери и алтернатори, ламбдасензори и дизелови компоненти. Ние също прилагаме познанията си за технологията на автомобилната електроника в редица не-автомобилни индустриални решения, включително Robotics, MovinCool® Spot Cooling агрегати и индивидуални решения за климатизация на автобуси
Нашата цел е да координираме продажбите на тези програми на местно място, когато това е възможно, и нашата разрастваща се европейска мрежа от национални офиси за продажби на пазара включва Германия, Обединеното кралство, Чехия и Русия.
Предоставяйки избор, качество и наличност, ще намерите подходящата част за всяко приложение от DENSO Aftermarket.
За повече информация, моля посетете:www.denso-am.eu

Facebook