MILWAUKEE® екипира участниците в конкурса за млади автомонтьори!

Състезанието „Млад автомонтьор“, едно от най-престижните образователни събития в автомобилната индустрия, набира все по-голяма подкрепа. MILWAUKEE® се присъедини към групата на подкрепящите компании и стана технически партньор на състезанието.


MILWAUKEE® е водещ производител на електрически инструменти за високи натоварвания, преносими електрически инструменти и аксесоари за професионални потребители. От създаването си през 1924 г. марката MILWAUKEE® е водеща в индустрията на електроинструментите както по отношение на издръжливост, така и по отношение на производителност. Движещият фактор за последователните иновации на MILWAUKEE® през годините е подобряването на безопасността и производителността на професионалния потребител, както и стремежът да се създаде напълно безжична работна среда.

Състезанието „Млад автомонтьор“ от години популяризира професията автомонтьор сред учениците от техническите и общообразователните училища. Неговият международен характер е една от най-силните му страни, обединявайки участници от различни страни и култури. Това е и инициатива, която спомага за изграждането на положителен имидж на професията автомонтьор сред учениците и техните родители.

„За нас е чест, че MILWAUKEE® се присъединява към Young Car Mechanic като партньор. Техният ангажимент за предоставяне на качествени инструменти ще бъде безценен за участниците в състезанието, позволявайки им да развият уменията си в динамична сервизна среда“, каза Армандс Умбрашко, ръководител и координатор на проекта Young Car Mechanic.

Представители на MILWAUKEE® също изразиха задоволството си от партньорството:

 „Няма развитие без конкуренция и безкрайната надпревара е вкоренена в ДНК-то на марката MILWAUKEE. Подкрепата на състезанието Young Car Mechanic е чест за нас, особено в сътрудничество с партньор като Inter Cars. Това също е и възможност да представим на младите механици отличните решения на MILWAUKEE за автомобилния пазар. Нашата марка е символ на иновациите, непрекъснатото развитие, най-добрите в класа си продукти и решения. Ето защо е изключително важно механиците не само да са запознати с нашата гама от началото на тяхната кариера, но да знаят как да се възползват максимално от нея. MILWAUKEE са решенията на бъдещето, достъпни днес и, което е важно, винаги създавани с фокус върху здравето и безопасността на потребителите. Тази година празнуваме 100 години на пазара, но това е само началото, както споменах, тази надпревара няма край“, коментира Януш Митко, маркетинг мениджър за Централна и Източна Европа МИЛУОКИ

Благодарение на ангажираността на своите партньори, Young Car Mechanic отговаря на очакванията на младите механици, предоставяйки им вдъхновяващо преживяване и среда, в която да развият своята страст и умения. MILWAUKEE® се присъединява към тази мисия, воден от идеята да създава бъдещето на професията на автомобилния механик.